VIZIUNE

Viziunea Europe Investment & Advisory Energy Group G.E.I.E. este de a fi un grup foarte vizibil, orientat catre profit si crestere si pe crearea de valoare adaugata pentru membrii sai concomitent cu pormovarea si aplicarea de tehnologii care permit utilizarea eco-eficienta a resurselor naturale energetice, punerea in valoarea a resurselor regenerabile de energie pentru a-si aduce contributia la crearea unei economii cu emisii reduse de carbon sau zero emisii de carbon, concomitent cu dezvoltarea durabila a economiilor tarilor unde va investi si opera active strategice.

MISIUNE

Pentru a realiza această viziune Europe Investment & Advisory Energy Group G.E.I.E. îşi desfăşoară activitatea şi execută strategia sa în conses cu declaraţia de misiune următoare:

Misiunea noastra este de a produce valoare superioară pentru membrii Grupului prin dezvoltarea, achiziţionarea, repowering-ul, deţinerea şi operarea un portofoliu strategic de centrale electrice şi active de energie în Europa Centrala si de Sud-Est, cu intenţia de a concepe soluţii inovatoare şi de vârf utilizand cele mai bune tehnologii existente pentru a spori, îmbunătăti şi optimiza eficienţa, fiabilitatea şi capacitatea centralelor si activelor energetice pe care le vom detine si opera.
Dezvoltarea, detinerea si operarea unui portofoliu strategic de active din infrastructura (aeroporturi, autostrazi etc.) si servicii comunitare cu intentia de a aplica cele mai inovative solutii pentru dezvoltarea, imbunatatirea si optimizarea eficientei si a fiabiliatii activelor pe care le vom detine si de a opera concomitant cu crearea de valoare pentru utilizatorii acestor active.

Pentru a realiza aceasta declaraţie de misiune, prin prezenta, aderam la următoarele şapte principii şi valori fundamentale:

■ Obţinerea unor rezultate financiare semnificative şi cresterea valorii partilor de interes a membrilor nostri.

■ Desfăşurăm activitatea în cele mai înalte standarde de excelenţă, integritate, etica şi responsabilitate individuală, menţinând în acelaşi timp un sănătos spirit antreprenorial şi o gestiune buna a asumarii de riscuri.

■ Dobândim, dezvoltam, producem eficient si cu costuri rezonabile si responsabil, din punct de vedere ecologic, serviciile si porodusele care servesc şi comunitatilor din tarile unde detinem si operam activele noastre.

■ Oferim clienţilor şi partenerilor noştri strategici, produse de calitate si inovatoare, tehnologii inovatoare, furnizare exacta si la timp, şi servicii superioare.

■ Interactionam cu clientii, co-angajaţii, furnizorii, entităţile guvernamentale publice, ţările şi comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea într-un mod receptiv, responsabil, respectuos si constructiv, în timp ce întotdeauna îndeplinim şi onoram obligaţiile noastre contractuale.

■ Oferim cel mai înalt nivel de performanţă prin intermediul unor mijloace adecvate: comunicare, coordonare, colaborare şi cooperare şi un set adecvat de unitate, disciplină, dorinţă şi determinare de a obţine rezultatele cele mai optime posibil.

■ Motiveaza si inspira angajatii nostri, partenerii şi furnizorii, cu dreptul de a obtine stimulente, provocări şi oportunităţi, pentru a atinge nivelul maxim de performanţă, şi beneficii economice pentru Grupul nostru si partenerii noştri.